Kalkkuna pot au-feu eli suomeksi kalkkunaa lyhyessä liemessä Tulosta Sähköposti

Pekka Terävä, MTV3 Huomenta Suomi

  • 1 kalkkunan rintafilee 1 porkkana
  • puolikas pikku selleri 1 nippu lehtipersiljaa 1 l kanalientä
  • 5 maa-artisokkaa
  • 2 shalottisipulia
  • 1 valkosipulin kynsi ruohosipulia timjamia
  • voita
  • suolaa
  • sokeria mustapippuria

Valmistusohje

Kuori juurekset ja paloittele pieniksi. Kuori sipulit ja pilko pieniksi.

Laita kattilaan nokare voita ja lisää juurekset sekä sipuli. Kuullota hetki ja lisää kanaliemi. Mausta suolalla, sokerilla, pippurilla ja tuoreilla yrteillä.
Paista kalkkuna pannulla kypsäksi ja lisää lopuksi kypsien juuresten joukkoon. Tarkista maku ja tarjoile.
Share/Save/Bookmark