Kalkkunan fileepihvit Tulosta Sähköposti

4 ANNOSTA

 

  • 1 rs (480 g) kalkkunan fileepihvejä

 

MAUSTESEOS

 

  • 4 aurinkokuivattua tomaattia, silppuna
  • 1 valkosipulinkynsi, silppuna
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 tl sormisuolaa
  • 1/2 tl salviaa
  • 1/4 tl mustapippuria

 

 

PÄÄLLE

  • 1/2 prk (á 250 g) maustamatonta sulatejuustoa
  • 1 dl paahdettua sipulirouhetta

 

Mittaa mausteseoksen ainekset kuppiin ja sekoita tahnaksi.

Ota kalkkunapihvit jääkaapista. Levitä lihat öljyttyyn uunivuokaan ja sivele maustetahna niiden molemmin puolin. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia.

Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Levitä nyt fileiden päälle, ruokalusikallinen kullekin, notkeaa sulatejuustoa. Ripottele pinnalle sipulirouhe.

Pane vuoka uuniin ja kypsennä noin 15 minuuttia.

Tarjoa kalkkunan kera esim. uunijuureksia ja salaattia.

 

Share/Save/Bookmark