Tulosta
Pekonikalkkunaa oliivi-rusinakastikkeessa Tulosta

Atria_10104_03

  • 500—600 g marinoituja kalkkunan fileeleikkeitä (pekoni-sipuli)
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 dl vettä
  • 1/2 dl rusinoita
  • 1 dl vihreitä oliiveja
  • 200 g tomaatti-basilika tuorejuustoa

Valmistusohje

Ota leikkeet huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Pyyhi pois ylimääräinen marinadi.

Paista leikkeitä öljyssä noin 7 minuuttia kummaltakin puolelta. Puhdista pannu.

Laita leikkeet takaisin pannulle, lisää vesi ja rusinat. Hauduta muutama minuutti. Lisää oliivit ja tomaatti-basilikatuorejuusto. Kuumenna ja tarkista maku.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan kanssa.

Share/Save/Bookmark