Kalkkuna-juustonyytit Tulosta Sähköposti

Atria_10268_03

  • 500—600 g hunajamarinoituja kalkkunan fileeleikkeitä
  • 100 g leikattavaa sulatejuustoa (paprikan makuinen)
  • 2 dl ruokakermaa

  
Valmistusohje

Leikkaa alumiinifoliosta 5 kpl n. 30 cm x 30 cm:n palaa.

Laita jokaiselle foliopaperille kalkkunafileepihvi. (Voit myös kypsentää kaikki yhdessä isossa nyytissä).

Leikkaa juustosta 4 viipaletta ja laita ne fileiden päälle. Sulje nyytit niin, että suuaukko jää auki. Kaada jokaiseen nyyttiin 1/2 dl kermaa ja sulje nyytit tiiviisti.

Kypsennä nyytit kuumassa uunissa 225 asteessa tai kuumassa grillissä noin 15 minuuttia.

Tarjoile raikkaan salaatin ja patongin kanssa.
Share/Save/Bookmark