Kalkkunavartaat ja valkosipulikastike Tulosta Sähköposti

Atria_10287_03

Vartaat

  • n. 500 g maustamattomia kalkkunan fileeleikkeitä
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl makeaa soijakastiketta
  • 2 tl tuoretta inkivääriä
  • 1 tl suolaa
  • 4 kpl bambuvarrastikkua

Kastike

  • 200 g valkosipulituorejuustoa
  • 2 rkl persiljaa
  • 2 rkl ketsuppia
  • 2 rkl ruokakermaa
  • 1 kpl valkosipulin kynsiä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

Halkaise kalkkunaleikkeet pituussuunnassa. Sekoita marinadi margariinista, soijakastikkeesta, hienonnetusta inkivääristä ja suolasta. Marinoi kalkkunaleikkeet ja anna maustua 30 minuuttia.

Hienonna persilja ja valkosipulin kynsi. Sekoita valkosipuli tuorejuusto ja muut ainekset keskenään ja anna kastikkeen maustua noin 30 minuuttia.

Laita kalkkunafileet vedessä liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa vartaita kuumassa grillissä noin 15 minuuttia.

Tarjoa valkosipulikastikkeen ja salaatin kanssa.

Share/Save/Bookmark