Rakuunalla maustettu kalkkunafilee Tulosta Sähköposti

Atria_10610_03

  • n. 1 kg kalkkunan rintafileetä
  • 1 kpl keltasipulia
  • 100 g kuivattuja aprikooseja
  • 1 rkl voita
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 rkl persiljaa

 
Valmistusohje

Hienonna sipuli ja kuutioi kuivatut aprikoosit.

Laita kalkkunafilee uunivuokaan.

Kuullota sipuli ja aprikoosit kuumalla pannulla voissa. Lisää pannulle rakuuna ja kuohukerma. Kiehauta ja lisää uunivuokaan kalkkunafileen päälle.

Kypsennä kalkkunafilee uunissa 150 asteessa 45 minuuttia. Valele fileetä paiston aikana liemellä.

Koristele fileet hienonnetulla persiljalla.

Tarjoa fileen kanssa hienonnetulla paprikalla ja paprikajauheella maustettua perunasosetta.

Share/Save/Bookmark