Currylla ja korianterilla maustettu kalkkunanfilee Tulosta Sähköposti

Atria_10762_03

  • n. 500 g maustamattomia kalkkunan fileeleikkeitä
  • 2 tl margariinia
  • 2 rkl vihreää currytahnaa
  • 2 rkl korianteria
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Kuumenna margariini paistinpannulla. Ruskista kalkkunafilee kauttaaltaan kauniin ruskeaksi ja laita uunivuokaan.

Sekoita currytahna, silputtu korianteri, ruokakerma, sokeri ja suola keskenään. Kaada kalkkunanfileen päälle.

Paista filee kypsäksi 150 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Valele fileetä kerma-mausteseoksella paiston aikana.

Tarjoa lisäkkeenä wokattuja vihanneksia ja riisiä.

Share/Save/Bookmark