Pekoniset kalkkunavartaat Tulosta Sähköposti

HK_5_03

Kalkkunan lehtipihvi on erittäin murea ja nuijittu kalkkunan rintafilee, josta saat ihanat grilliherkut monenlaisiin ruokiin.

  • 600—700 g marinoituja kalkkunan fileeleikkeitä
  • 1 pieni sipuli
  • muutama herkkusieni silppuna
  • 100—150 g savupekonia
  • 5-10 miniluumutomaattia
  • 2 punasipulia lohkoina
  • 5 kumkvattia
  • 1 oranssi paprika
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Levitä Kalkkunan Reilu lehtipihvi työlaudalle.

Ripottele pinnalle silputtu sipuli ja silputut herkkusienet. Kääri tiukahkolle rullalle ja kääri fileerullan ympärille pekonia. Leikkaa rulla viipaleiksi.

Pujota kuhunkin vartaaseen muutama kalkkunan fileeviipale, sekä miniluumutomaatti, punasipulilohkoja, kumkvattia ja paprikapaloja.

Sekoita keskenään öljy, soija ja valkosipuli. Voitele kasvikset öljy-soija-valkosipuliseoksella. Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen.

Tarjoa lisäksi makeaa chilikastiketta ja raikasta salaattia tai tuoreita versoja.

Share/Save/Bookmark