Homejuustoinen kalkkunarulla ja bataatti-perunarostit Tulosta Sähköposti

HK_1_03Homejuuston ystävä kätkee mehevän kalkkunanfileen sisään homejuustoa ja tuoreita yrttejä.

Rullalle käärittynä filee on helppo grillata ja leikata valmiina annospaloiksi.

  • 600—700 g marinoituja kalkkunan fileeleikkeitä
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 1 dl persiljaa silppuna
  • Bataatti-perunaröstit:
  • 10 kpl
  • 300 g perunoita
  • 400 g bataattia
  • 1-2 sipulia
  • 2 munaa
  • suolaa
  • 1/4-1/2 tl kuivattua timjamia

Yrtti-jugurttikastike

  • 2 dl ruoanvalmistusjugurttia
  • tuoretta timjamia
  • ½ rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa

Levitä Kalkkunan Reilu lehtipihvi työlaudalle. Ripottele pinnalle homejuustoa. Kääri levy tiukalle rullalle ja sido kalastajanlangalla, jotta rulla pysyy kiinni. Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen.

Kuori perunat, bataatti ja sipulit, raasta ne karkealla raastinterällä. Purista seoksesta neste pois ja sekoita joukkoon munat, suola ja timjami.

Paista röstit grillissä tai paistinpannulla molemmin puolin muutaman minuutin ajan.

Nosta valmis kalkkunarulla hetkeksi folion sisään levähtämään. Poista lanka ja viipaloi annospaloiksi.

Jugurttikastike

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja tarjoa kalkkunarullan ja bataatti-perunaröstien kanssa.

Share/Save/Bookmark