Pekoni-sipulimarinoitu kalkkunan ohutleike ja yrttiperunat Tulosta Sähköposti

Atria_10620_06

  • 1 pkt Atria 560 g Pekoni-sipulimarinoitu Kalkkunan Ohut Leike Fileestä
  • 1 dl seesaminsiemeniä
  • 4 kpl keskikokoista perunaa
  • 1 rkl voita
  • 2 tl Provence -yrttisekoitusta
  • 1 kpl valkosipulin kynsiä
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

Kuori perunat ja laita kiehumaan.

Kuumenna paistinpannu. Paista fileitä 5 minuuttia molemmin puolin. Kaada päälle ranskankerma, hauduta 10 minuuttia. Silppua valkosipuli.

Tarkista perunoiden kypsyys. Kaada vesi pois. Lisää kattilaan voi, valkosipuli ja yrtit. Sekoittele. Anna muhia hetki kannen alla.

Tarjoile salaatin kera.

Share/Save/Bookmark