Paneroidut kalkkunafileepihvit ja juustoinen pasta Tulosta Sähköposti

Atria_10493_06

Pihvit

  • 500—600 g hunajamarinoituja kalkkunan fileeleikkeitä
  • 2 dl korppujauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta

Pasta

  • 150 g pennemakaronia
  • 6 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • 100 g leikattavaa sulatejuustoa
  • 2 rkl persiljaa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

Sekoita korppujauhoon suola ja rouhittu mustapippuri. Leivitä marinoidut kalkkunaleikkeet korppujauhoseoksessa ja paista margariinissa miedon kuumalla pannulla molemmin puolin noin 4 minuuttia.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja lisää pastan joukkoon kerma, sulatejuusto pieninä paloina, hienonnettu persilja ja mustapippuri. Kiehauta pastaa sekoitellen vielä 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja maut ovat imeytyneet pastaan. Voit puristaa leikkeiden päälle halutessasi sitruunaa.

Share/Save/Bookmark