Kalkkuna "saltimbocca" ja vihannespasta Tulosta Sähköposti

Atria_10265_03Kalkkuna

  • n. 500 g maustamattomia kalkkunan fileeleikkeitä
  • 100—150 g savupekonia
  • 1/2 dl tuoretta salviaa
  • 1/2 tl suolaa ja valkopippuria

Pasta

  • 200 g nauhamakaronia
  • 4 dl vettä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 rkl voita
  • 1/2 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl porkkanaa
  • 2 kpl kevätsipulia varsineen
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Aseta kunkin kalkkunan leikkeen päälle pari salvianlehteä ja ripaus valkopippuria ja suolaa. Kääri leikkeet tiiviiksi rullaksi. Kääräise rullien ympärille pekoniviipale ja sulje hammastikulla. Grillaa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia ja anna vetäytyä grillin lämmössä vielä hetki.

Vihannespasta:

Leikkaa kuoritut porkkanat ja kesäkurpitsa esimerikiksi kuorimaveitsellä ohuiksi lastuiksi. Hienonna kevätsipuli hienoksi. Keitä nauhamakaroni kypsäksi ja kaada lävikköön. Kiehauta kasarissa valkoviini ja lisää voi sekä vihannekset. Anna kiehua hetki välillä sekoittaen. Lisää nauhamakaroni ja mausta suolalla ja ripauksella valkopippuria. Sekoita hyvin ja tarjoa pasta liemineen kalkkunarullien kanssa.

Share/Save/Bookmark